Toggle global navigation

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

Toggle global navigation
  • Bölüm
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanının Mesajı
    • Neden AKÜ Gıda Mühendisliği
    • Tanıtım
    • Müfredat ve AKTS Bilgileri
    • Bölüm
  • Akademik
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • Komisyonlar
  • Eğitim
    • Lisans
      • Güncel Ders Programı
      • Güncel Bölüm Müfredatı
      • Öğrenci Danışmanları
      • Staj İşlemleri
    • Yüksek Lisans
      • Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Doktora
      • Doktora Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme Raporu
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
      • Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
      • Enstrümental Analiz Laboratuvarı
      • Gıda Uygulama Laboratuvarı
      • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Uygulama ve Araştırma
    • Tamamlanan Projeler
  • İletişim ve Ulaşım
    • İletişim
    • Ulaşım
  • ANA SAYFA
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
Afyon Kocatepe Üniversitesi Logo

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

  • Bölüm
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanının Mesajı
    • Neden AKÜ Gıda Mühendisliği
    • Tanıtım
    • Müfredat ve AKTS Bilgileri
    • Bölüm
  • Akademik
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • Komisyonlar
  • Eğitim
    • Lisans
      • Güncel Ders Programı
      • Güncel Bölüm Müfredatı
      • Öğrenci Danışmanları
      • Staj İşlemleri
    • Yüksek Lisans
      • Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Doktora
      • Doktora Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme Raporu
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
      • Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
      • Enstrümental Analiz Laboratuvarı
      • Gıda Uygulama Laboratuvarı
      • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Uygulama ve Araştırma
    • Tamamlanan Projeler
  • İletişim ve Ulaşım
    • İletişim
    • Ulaşım

SINAV DUYURULARI

  1. Bahar Yarıyılı Bütünleme Programı SON HALİ!

Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi Bütünleme sınavı 16.07.2024  Salı  Saat:11.00’e alınmıştır.

Bütünleme-Sinav-programi

Diğer Fakülteler Sınav Tarihleri(güncel)

EK1_Ortak dersler Bütünleme Sınav Programı_v240704

EK2_Türk Dili II -A.İ.İ.T. II Dersi Bütünleme Sınav Programı_v270704

EK3_Alandışı Dersler Bütünleme Sınav Programı_v240704

 

09 Temmuz 2024, Salı 172 kez görüntülendi

AKADEMİK YAŞAM

  • Bilgi Yönetim Sistemi
  • BAP Koordinatörlüğü
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Mevzuat Bilgi Sistemi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi
  • Personel Kişisel Web Blog Sistemi
  • Program Değerlendirme Sistemi
  • Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)

BAĞLANTILAR

İLETİŞİM

© 2019 Afyon Kocatepe Üniversitesi | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı