Toggle global navigation
AFYON KOCATEPE UNIVERSITY
Gıda Mühendisliği
Toggle global navigation
Department
History of Department
Mission and Vision
Message from The Department Head
Why AKU Department of Food Engıneerıng?
Promotion
Müfredat ve AKTS Bilgileri
Department
ACADEMIC
Department Administration
Academıc Staff
Commıssıons
Educatıon
Lisans
Güncel Ders Programı
Current Department Curriculum
Öğrenci Danışmanları
Staj İşlemleri
Yüksek Lisans
Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
Güncel Ders Programı
Bologna Bilgi Paketi
Tamamlanan Tezler
PhD
PhD Application Requirements
Current Schedule for Autumn
Bologna Course Catalogue
Tamamlanan Tezler
Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme Raporu
Research
Laboratories
MICROBIOLOGY ANALYSIS LABORATORY
INSTRUMENTAL ANALYSIS LABORATORY
FOOD APPLICATIONS LABORATORY
FOOD ANALYSIS LABORATORY
Applıcatıon and Research
Completed Projects
Communıcatıon and Transport
Communication
Transport
HOME PAGE
E-MAIL
PHONEBOOK
CONTACT
SSS
TR
EN
E-MAIL
PHONEBOOK
CONTACT
SSS
TR
EN
×
Ara
AFYON KOCATEPE UNIVERSITY
Gıda Mühendisliği
Department
History of Department
Mission and Vision
Message from The Department Head
Why AKU Department of Food Engıneerıng?
Promotion
Müfredat ve AKTS Bilgileri
Department
ACADEMIC
Department Administration
Academıc Staff
Commıssıons
Educatıon
Lisans
Güncel Ders Programı
Current Department Curriculum
Öğrenci Danışmanları
Staj İşlemleri
Yüksek Lisans
Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
Güncel Ders Programı
Bologna Bilgi Paketi
Tamamlanan Tezler
PhD
PhD Application Requirements
Current Schedule for Autumn
Bologna Course Catalogue
Tamamlanan Tezler
Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme Raporu
Research
Laboratories
MICROBIOLOGY ANALYSIS LABORATORY
INSTRUMENTAL ANALYSIS LABORATORY
FOOD APPLICATIONS LABORATORY
FOOD ANALYSIS LABORATORY
Applıcatıon and Research
Completed Projects
Communıcatıon and Transport
Communication
Transport
slaytyy
Teknik Gezilerimiz
20 September 2022, Tuesday
336 kez görüntülendi