Toggle global navigation

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

Toggle global navigation
  • Bölüm
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanının Mesajı
    • Neden AKÜ Gıda Mühendisliği
    • Tanıtım
    • Müfredat ve AKTS Bilgileri
    • Bölüm
  • Akademik
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • Komisyonlar
  • Eğitim
    • Lisans
      • Güncel Ders Programı
      • Güncel Bölüm Müfredatı
      • Öğrenci Danışmanları
      • Staj İşlemleri
    • Yüksek Lisans
      • Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Doktora
      • Doktora Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme Raporu
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
      • Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
      • Enstrümental Analiz Laboratuvarı
      • Gıda Uygulama Laboratuvarı
      • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Uygulama ve Araştırma
    • Tamamlanan Projeler
  • İletişim ve Ulaşım
    • İletişim
    • Ulaşım
  • ANA SAYFA
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
Afyon Kocatepe Üniversitesi Logo

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

  • Bölüm
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanının Mesajı
    • Neden AKÜ Gıda Mühendisliği
    • Tanıtım
    • Müfredat ve AKTS Bilgileri
    • Bölüm
  • Akademik
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • Komisyonlar
  • Eğitim
    • Lisans
      • Güncel Ders Programı
      • Güncel Bölüm Müfredatı
      • Öğrenci Danışmanları
      • Staj İşlemleri
    • Yüksek Lisans
      • Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Doktora
      • Doktora Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme Raporu
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
      • Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
      • Enstrümental Analiz Laboratuvarı
      • Gıda Uygulama Laboratuvarı
      • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Uygulama ve Araştırma
    • Tamamlanan Projeler
  • İletişim ve Ulaşım
    • İletişim
    • Ulaşım

Akran Değerlendirme Raporu


Gıda Mühendisliği Bölümü Akran değerlendirme Raporu  2021

Gıda Mühendisliği Bölümü Akran Değerlendirme Raporu 2022

Gıda Mühendisliği Bölümü Akran Değerlendirme Raporu 2023

28 Aralık 2021, Salı 377 kez görüntülendi

AKADEMİK YAŞAM

  • Bilgi Yönetim Sistemi
  • BAP Koordinatörlüğü
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Mevzuat Bilgi Sistemi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi
  • Personel Kişisel Web Blog Sistemi
  • Program Değerlendirme Sistemi
  • Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)

BAĞLANTILAR

İLETİŞİM

© 2019 Afyon Kocatepe Üniversitesi | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı