Proje Türü | Proje Adı | Başlama Tarihi | Tamamlanma Tarihi |
BAP | Kekik Uçucu Yağı İlaveli Natürel Zeytinyağı ile Oleojel Üretimi ve Karakterizasyonu | 2024 | 2025 |
BAP | UV Aydınlatma ve Vakum Sistemlerinin Gıdaların Kalitesine Etkisinin İncelenmesi | 2020 | 2022 |
BAP | Kırmızı Pancar (Beta Vulgaris L.)’dan Sirke Üretimi ve Kırmızı Pancar Sirkelerinin Bazı Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri | 2020 | 2022 |
BAP | Milas ve Bodrum (Mugla) Yörelerinde Üretilen Naturel Zeytin Yağlarının Kemometrik Karakterizasyonu ve Duyusal Özellikleri | 2020 | 2022 |
BAP | Limon Lifi İlavesinin Yağ Miktarı Azaltılmış Sucuğun Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi | 2021 | 2023 |
BAP | Türkiye’de Üretilen Çeşitli Gıda Lezzet Arttırıcı Bulyonların Cis — Trans Yağ Asidi Profillerinin Belirlenmesi | 2018 | 2020 |
BAP | Afyonkarahisar ve Konya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L. ) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi | 2018 | 2020 |
BAP | Farklı Tarla ve Sera Koşullarında Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L.) Bitkisinin Verim ve Kalitesi Üzerine Araştırmalar | 2017 | 2020 |
BAP | Farklı Konsantrasyonlarda Zeytin Yaprağı Ekstraktı İlave Edilmiş Vakum Paketlenmiş Taze Kaşar Peynirlerinin Kalite Özellikleri | 2017 | 2020 |
BAP | Geleneksel ve Modern (Kontinü) Sistemlerle Farklı Lokasyonlarda Üretilmiş Natürel Zeytinyağlarının Karakterizasyonu | 2017 | 2020 |
BAP | Bazi Geleneksel Türk Bitkisel Ve Hayvansal Gidalarinda Yağ Asidi Profilleri | 2015 | 2016 |
BAP | Doğal bazı antimikrobiyal maddelerin ve potasyum sorbatın ısıl işlem görmüş sucuklara yüzeysel uygulamasının sucuk kalite özelliklerine etkisi | 2015 | 2017 |
BAP | Kuru ve Yaş Olgunlaştırma İşlemlerinin longissimus lumborum kasının bazı kalite kriterler üzerine etkileri | 2016 | 2020 |
BAP | Farklı Pişirme yöntemlerinin Sığır Sırt Etinin Besinsel kalite özellikleri Etkisi | 2011 | 2013 |
BAP | Kekik ve Defne Yaprağı Ekstraktlarıyla Marinasyonun Alabalıkların Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri | 2016 | 2018 |
BAP | Bazı Bitki Ekstraktlarının Tereyağının Depolama Stabilitesi Üzerine Etkileri | 2016 | 2019 |
BAP | Bazı Bitki Ekstraktlarının Yoğurdun Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi | 2016 | 2018 |
BAP | Geleneksel Bir Tatlı Olan İncir Uyutmasının Tekstür ve Aromasının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma | 2016 | 2018 |
BAP | İncir Sütünün Antimikrobiyal Etkisinin Disk Difüzyon Metodu İle Belirlenmesi | 2017 | 2018 |
BAP | Çiriş Otunun Afyon Kaymağı’ ndaki Antioksidatif Etkisinin Araştırılması | 2017 | 2019 |
BAP | Afyonkarahisar ve Konya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L. ) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi | 2018 | 2020 |
BAP | Afyonkarahisar ve Kütahya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Nane (Mentha piperita L.) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi | 2019 | 2022 |
1609 kez görüntülendi