Proje Türü Proje Adı Başlama Tarihi Tamamlanma Tarihi
BAP Kekik Uçucu Yağı İlaveli Natürel Zeytinyağı ile Oleojel Üretimi ve Karakterizasyonu 2024 2025
BAP UV Aydınlatma ve Vakum Sistemlerinin Gıdaların Kalitesine Etkisinin İncelenmesi 2020 2022
BAP Kırmızı Pancar (Beta Vulgaris L.)’dan Sirke Üretimi ve Kırmızı Pancar Sirkelerinin Bazı Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri 2020 2022
BAP Milas ve Bodrum (Mugla) Yörelerinde Üretilen Naturel Zeytin Yağlarının Kemometrik Karakterizasyonu ve Duyusal Özellikleri 2020 2022
BAP Limon Lifi İlavesinin Yağ Miktarı Azaltılmış Sucuğun Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi 2021 2023
BAP Türkiye’de Üretilen Çeşitli Gıda Lezzet Arttırıcı Bulyonların Cis — Trans Yağ Asidi Profillerinin Belirlenmesi 2018 2020
BAP Afyonkarahisar ve Konya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L. ) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin Belirlenmesi 2018 2020
BAP Farklı Tarla ve Sera Koşullarında Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L.) Bitkisinin Verim ve Kalitesi Üzerine Araştırmalar 2017 2020
BAP Farklı Konsantrasyonlarda Zeytin Yaprağı Ekstraktı İlave Edilmiş Vakum Paketlenmiş Taze Kaşar Peynirlerinin Kalite Özellikleri 2017 2020
BAP Geleneksel ve Modern (Kontinü) Sistemlerle Farklı Lokasyonlarda Üretilmiş Natürel Zeytinyağlarının Karakterizasyonu 2017 2020
BAP Bazi Geleneksel Türk Bitkisel Ve Hayvansal Gidalarinda Yağ Asidi Profilleri 2015 2016
BAP Doğal bazı antimikrobiyal maddelerin ve potasyum sorbatın ısıl işlem görmüş sucuklara yüzeysel uygulamasının sucuk kalite özelliklerine etkisi 2015 2017
BAP Kuru ve Yaş Olgunlaştırma İşlemlerinin longissimus lumborum kasının bazı kalite kriterler üzerine etkileri 2016 2020
BAP Farklı Pişirme yöntemlerinin Sığır Sırt Etinin Besinsel kalite özellikleri Etkisi 2011 2013
BAP Kekik ve Defne Yaprağı Ekstraktlarıyla Marinasyonun Alabalıkların Mikrobiyolojik Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri 2016 2018
BAP Bazı Bitki Ekstraktlarının Tereyağının Depolama Stabilitesi Üzerine Etkileri 2016 2019
BAP Bazı Bitki Ekstraktlarının Yoğurdun Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi 2016 2018
BAP Geleneksel Bir Tatlı Olan İncir Uyutmasının Tekstür ve Aromasının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma 2016 2018
BAP İncir Sütünün Antimikrobiyal Etkisinin Disk Difüzyon Metodu İle Belirlenmesi 2017 2018
BAP Çiriş Otunun Afyon Kaymağı’ ndaki Antioksidatif Etkisinin Araştırılması 2017 2019
BAP Afyonkarahisar ve Konya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Adaçayı (Salvia officinalis L. ) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin  Belirlenmesi 2018 2020
BAP Afyonkarahisar ve Kütahya İllerinde Yetiştirilen Tıbbi Nane (Mentha piperita L.) Yapraklarının Toplam Fenolik Madde Miktarı ile Antioksidan Kapasitelerinin ve Uçucu Yağ Profilinin  Belirlenmesi 2019 2022
19 Temmuz 2018, Perşembe 1593 kez görüntülendi