Toggle global navigation

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

Toggle global navigation
  • Bölüm
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanının Mesajı
    • Neden AKÜ Gıda Mühendisliği
    • Tanıtım
    • Müfredat ve AKTS Bilgileri
    • Bölüm
  • Akademik
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • Komisyonlar
  • Eğitim
    • Lisans
      • Güncel Ders Programı
      • Güncel Bölüm Müfredatı
      • Öğrenci Danışmanları
      • Staj İşlemleri
    • Yüksek Lisans
      • Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Doktora
      • Doktora Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme Raporu
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
      • Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
      • Enstrümental Analiz Laboratuvarı
      • Gıda Uygulama Laboratuvarı
      • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Uygulama ve Araştırma
    • Tamamlanan Projeler
  • İletişim ve Ulaşım
    • İletişim
    • Ulaşım
  • ANA SAYFA
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
Afyon Kocatepe Üniversitesi Logo

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

  • Bölüm
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanının Mesajı
    • Neden AKÜ Gıda Mühendisliği
    • Tanıtım
    • Müfredat ve AKTS Bilgileri
    • Bölüm
  • Akademik
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • Komisyonlar
  • Eğitim
    • Lisans
      • Güncel Ders Programı
      • Güncel Bölüm Müfredatı
      • Öğrenci Danışmanları
      • Staj İşlemleri
    • Yüksek Lisans
      • Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Doktora
      • Doktora Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme Raporu
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
      • Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
      • Enstrümental Analiz Laboratuvarı
      • Gıda Uygulama Laboratuvarı
      • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Uygulama ve Araştırma
    • Tamamlanan Projeler
  • İletişim ve Ulaşım
    • İletişim
    • Ulaşım

GENEL DUYURULAR ARŞİVİ

  1. GENEL DUYURULAR ARŞİVİ: 2017
26 Eylül 2017 ORYANTASYON EĞİTİMİ
25 Eylül 2017 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
12 Eylül 2017 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı
07 Eylül 2017 DERS KAYITLARI HAKKINDA
30 Haziran 2017 2011-2013 Tarihleri Arasında Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünde Staj Yapan Öğrencilerin Staj Ücretleri Hakkında
07 Haziran 2017 BÜTÜNLEME PROGRAMI
07 Haziran 2017 2016-2017 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları Prog. AÇIKLANDI!!!
17 Mayıs 2017 DİKKAT !!!! Bahar Yarıyılı Final Programı Güncellendi
27 Ocak 2017 GÜNCELLENDİ-Ders Programı-Gıda Mühendisliği Bölümü-2017 Bahar Dönemi
  • 2019 Yılı Genel Duyurular
  • 2020 Yılı Genel Duyurular
  • 2021 Yılı Genel Duyurular
  • 2022 Yılı Genel Duyurular
  • 2023 Yılı Genel Duyurular
  • 2024 Yılı Genel Duyurular
  • 2025 Yılı Genel Duyurular

AKADEMİK YAŞAM

  • Bilgi Yönetim Sistemi
  • BAP Koordinatörlüğü
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Mevzuat Bilgi Sistemi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi
  • Personel Kişisel Web Blog Sistemi
  • Program Değerlendirme Sistemi
  • Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)

BAĞLANTILAR

İLETİŞİM

© 2019 Afyon Kocatepe Üniversitesi | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı