Toggle global navigation

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

Toggle global navigation
  • Bölüm
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanının Mesajı
    • Neden AKÜ Gıda Mühendisliği
    • Tanıtım
    • Müfredat ve AKTS Bilgileri
    • Bölüm
  • Akademik
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • Komisyonlar
  • Eğitim
    • Lisans
      • Güncel Ders Programı
      • Güncel Bölüm Müfredatı
      • Öğrenci Danışmanları
      • Staj İşlemleri
    • Yüksek Lisans
      • Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Doktora
      • Doktora Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme Raporu
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
      • Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
      • Enstrümental Analiz Laboratuvarı
      • Gıda Uygulama Laboratuvarı
      • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Uygulama ve Araştırma
    • Tamamlanan Projeler
  • İletişim ve Ulaşım
    • İletişim
    • Ulaşım
  • ANA SAYFA
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
Afyon Kocatepe Üniversitesi Logo

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği

  • Bölüm
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanının Mesajı
    • Neden AKÜ Gıda Mühendisliği
    • Tanıtım
    • Müfredat ve AKTS Bilgileri
    • Bölüm
  • Akademik
    • Yönetim
    • Akademik Personel
    • Komisyonlar
  • Eğitim
    • Lisans
      • Güncel Ders Programı
      • Güncel Bölüm Müfredatı
      • Öğrenci Danışmanları
      • Staj İşlemleri
    • Yüksek Lisans
      • Yüksek Lisans Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Doktora
      • Doktora Başvuru Kriterleri
      • Güncel Ders Programı
      • Bologna Bilgi Paketi
      • Tamamlanan Tezler
    • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme Raporu
  • Araştırma
    • Laboratuvarlar
      • Mikrobiyoloji Analiz Laboratuvarı
      • Enstrümental Analiz Laboratuvarı
      • Gıda Uygulama Laboratuvarı
      • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Uygulama ve Araştırma
    • Tamamlanan Projeler
  • İletişim ve Ulaşım
    • İletişim
    • Ulaşım

GENEL DUYURULAR ARŞİVİ

  1. GENEL DUYURULAR ARŞİVİ: 2016
13 Aralık 2016 Gıda Mühendisliği Bölümü Staj Yönergesine ve Dilekçe Örneğine Ekteki Dosyalardan Ulaşabilirsiniz.
14 Kasım 2016 Gıda Mühendisliği Bölümü için bölüm ve sınıf temsilcileri listesine dosyadan ulaşabilirsiniz.
28 Eylül 2016 1. sınıflar için oryantasyon eğitimi tarihi 29.09.2016
21 Eylül 2016 Gıda Mühendisliği Bölümü Sonbahar 2016 Ders Programı Güncellendi, Link ile ders programını indirebilirsiniz.
28 Nisan 2016 2016 MEZUNIYET TORENI- 4 MAYIS SAAT 15:00
15 Şubat 2016 BAHAR DERS PROGRAMI
  • 2019 Yılı Genel Duyurular
  • 2020 Yılı Genel Duyurular
  • 2021 Yılı Genel Duyurular
  • 2022 Yılı Genel Duyurular
  • 2023 Yılı Genel Duyurular
  • 2024 Yılı Genel Duyurular
  • 2025 Yılı Genel Duyurular

AKADEMİK YAŞAM

  • Ders Bilgi Paketleri
  • Mevzuat Bilgi Sistemi
  • Program Değerlendirme Sistemi
  • Yükseköğretim Bilgi Sistemi
  • Personel Blog Sistemi
  • Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi

BAĞLANTILAR

İLETİŞİM

© 2019 Afyon Kocatepe Üniversitesi | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı